APK KEURING IN Breezand

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Ton Blokker Breezand bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Breezand. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Breezand om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage Ton Blokker Breezand

Bij Vakgarage Ton Blokker Breezand is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Ton Blokker Breezand uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Ton Blokker Breezand geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Breezand die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Breezand en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Ton Blokker Breezand IN Breezand

Bent u woonachtig in Breezand en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Ton Blokker Breezand bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Ceresplein 8 in Breezand. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Breezand maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0223-521667 of mail naar breezand@garagetonblokker.nl

APK keuring in Breezand, in de provincie Noord-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Ton Blokker Breezand
Ceresplein 8
1764 HD Breezand

tel.: 0223-521667
mail: breezand@garagetonblokker.nl